Yritys

Palvelut

Yhteydet

Palvelut

Tarjoamme rakennuspalveluita monipuolisesti Siikalatvassa ja sen lähialueilla.

Kattaviin palveluihimme kuuluvat pienet ja suuret remonttityöt, mutta myös talon rakentaminen. Tehdään yhdessä suunnitelma unelmiesi talosta tai muusta remonttikohteesta ja toteutetaan pitkäaikainen unelmasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelumme

Talon rakentaminen alkaa unelmista ja oma talo on yksi ihmisen elämän suurimmista hankinnoista. Talon rakentamisen suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa ja olla huolellinen. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – sanotaan ja tähän voisi lisätä, että hyvin suunniteltu säästää yllätyksiltä jo budjetinkin osalta.

Olipa päätöksesi ostaa valmistalopaketti tai rakentaa talo ns. ”pitkästä tavarasta”. Olemme valmiita auttamaan rakentamisessa joko alusta saakka tai talopaketin viimeistelytöissä haluamaasi valmiusasteeseen saakka.

Rakennusliike P.Jarva on toteuttanut ammattitaidolla useita uudisrakennuksia Siikalatvalla ja lähialueilla. Laadukkaita uudisrakennuskohteita ovat liike- ja toimitilat, rivitalot, omakotitalot, paritalot, autotallit ja -katokset, varastorakennukset, piharakennukset, kesämökit, leikkimökit, pihasaunat jne.

Uudisrakentamisen lisäksi remontoimme ja saneeraamme vanhoja rakennuksia. Etenemme rakentamisessa, remontoinnissa ja saneerauksessa yhdessä asiakkaan kanssa tehdyn suunnitelman ja sopimuksen mukaisesti.

Remontoimme seinät, lattiat, katot, ovet ja ikkunat. Meillä hoituu kattavasti maalaus-, tapetointi- ja tasoitustyöt, kuten myös lattia-asennukset ja listoitukset sekä kalusteasennukset. Rakennamme tarpeen vaatiessa rakennukseen lisätilaa tai väliseiniä.


Hyvin viimeistelty remontti on käyntikortti laadusta, luo viihtyisyyttä ja huolellisesti tehty remontti nostaa kodin arvoa.

Tämän päivän terassilla viihdytään, juhlitaan ja terassilta halutaan myös toiminnallisuutta. Terassin suunnittelu kannattaakin tehdä huolella, että siitä tulee tyyliin ja käyttötarkoitukseen sopiva.

Rakennamme toiveidesi terassin puusta, komposiitista tai laatoitettuna. Huolehdimme myös terassille tarpeelliset routaeristykset sekä vesien johtamisen pois rakennuksen lähettyviltä. Myös terassille tarvittavat aidanteiden, pergoloiden ja katosten rakentaminen kuuluu palveluihimme.

Saneeraamme vanhat kylpyhuoneet tämän päivän trendien mukaiseksi, remontoimalla tekemällä kokonaan uuden tai vesivahinkojen korjauksen seurauksena.

Rakennuksen kosteiden tilojen remontointi on yksi tarkimmin säännellyistä ja kalleimmista remonteista kotitalouksissa. Ammattilaisen toteuttamana kylpyhuoneremontti nostaa kiinteistön arvoa sekä maksaa itsensä takaisin huolettomana ja turvallisena asumisena. Kylpyhuoneremontti vaatii kosteiden tilojen erityisvaatimusten vuoksi ammattitaitoa, tarkkuutta, suunnittelua sekä huolellisuutta. Meillä Rakennusliike P.Jarvalla on kokemusta haastavista ja teknistä osaamista vaativista kosteiden tilojen remonteista. VTT sertifioituna märkätilojen eristäjänä teemme kosteiden tilojen remontit ja uudisrakentamiset luotettavasti ja ammattitaidolla.

Kylpyhuoneremontin yhteydessä saat kauttamme myös saunaremontin laatoituksesta panelointiin ja lauteiden asennukseen. Lauteet asennamme joko valmiit lauteet tai rakennamme ne mittatilaustyönä. Hoidamme samalla myös tarpeelliset sähkö- ja putkityöt.

Olemme mukana kiinteistösi uudisrakentamisessa tai saneerauksessa tarjoten myös LVI-palveluiden osalta. Teemme tarpeidenne mukaisesti sekä käyttövesiputkiremontit että vesi- ja viemärityöt. Hoidamme sekä yksittäisiä asennuksia että suurempia LVI-urakoita.

Laadukas ja ammattitaitoinen talotekniikan asiantuntijapalvelumme tarjoaa sinulle mm.

Ota yhteyttä!